Bed & Breakfast MID83
Eigen badkamer en toilet
Fries ontbijt
Gratis WiFi
Regendouche
Televisie
Beschrijving Kamer

De Pakhuiskamer is gelegen op de eerste verdieping van het oude pakhuis. Het pakhuis is gebouwd in 1835 en werd toen gebruikt voor het maken van zeilmasten. Daarna heeft het nog diverse andere functies gehad waaronder de opslag van kachels, naaimachines en rijwielen. Het hoge plafond met balken geven de kamer een intieme sfeer.

De kamer kijkt uit over de gezellige Midstrjitte met uitzicht op molen ‘t Lam. De kamer heeft naast de hoofdkamer nog een extra kamer voor 2 personen. Deze is met een deur verbonden. Ideaal voor kinderen maar ook geschikt voor 2 extra volwassenen.

Prijs voor 2 personen inclusief ontbijt en toeristenbelasting 93 Euro, voor 1 persoon 88 Euro, voor 3 personen 123 Euro en voor 4 personen 153 Euro. In het hoogseizoen van 29 juni t/m 2 september zijn de prijzen voor 2 personen 103 Euro, voor 1 persoon 9 8 Euro voor 3 personen 133 Euro en voor 4 personen 163 Euro.

Overzicht

De kamer heeft een boxspringbed van SwissSense (210cm lang). De extra kamer heeft twee losse boxspringbedden van hetzelfde type. In de kamer bevind zich een badkamer met toilet, wastafel en regendouche. Het gehele pand beschikt over een ontkalkingsinstallatie.

Bed Boxspring 180 breed, in extra kamer twee boxsprings van 90 breed
Aantal personen 1 tot 4 (met extra 2 pers.kamer)
Eigen badkamer Ja, met regendouche
Inclusief ontbijt Ja, met verse streekproducten
Gratis Wifi Ja
Televisie Interactieve TV